APPLICATIES

Bekijk deze pagina geregeld om te zien wat ons 's nachts wakker houdt en wat we reeds gepubliceerd hebben! Indien u vragen heeft over één van de apps, aarzel niet om contact op te nemen via het contact formulier.

Kleuter Puzzels voor Meisjes!

 
 
 

Kleuter Puzzels voor Jongens!

 
 
 

Puzzelblokken voor Kleuters

 
 
 

Legpuzzels voor kinderen en kleuters

 
 
 

Kleur Genie

Met Colouring Genius kan je de meest originele tekeningen maken. Bewaar deze daarna naar de foto bibliotheek van je iPad. Je kind kan ook een van de geweldige lijntekeningen kiezen en wild gaan met deze in te kleuren!!
Kleuters kunnen deze app ook gebruiken op binnen de lijnen te leren kleuren. Oudere kinderen kunnen zelf echte artiesten worden door hun eigen ontwerpen te maken!
Je kan ook samen met je kind met deze app spelen en een geweldig ouder/kind moment beleven!

  • 9 geweldige lijntekingen voor kinderen van 1 tot 6!
  • maak je eigen tekeningen en kleur deze in!
  • exporteer uw tekeningen naar de iPad photo roll!
  • heb ongeloofelijk veel plezier in het gebruik van deze app!

 
 
 

Rub the duck for luck

Begin de dag zo gelukkig mogelijk door dit schattig eendje te wrijven! Jong en oud zullen weg zijn van dit vrolijke eendje dat elke dag nieuwe gelukskansen onthult. Zal het vandaag liefde, vriendschap of geld zijn? Wrijf twee seconden en krijg direct een antwoord! Rub The Duck For Luck is een leuke app die je elke dag zal doen glimlachen! En zelfs als je niet in zijn magische krachten gelooft heb je toch nog steeds een vrolijk klein eendje dat ronddobbert op je gsm :)

 
 
 

Mega Memory

Iedereen kent wel het klassieke memoryspelletje. In deze app kan je kind op een leuke en moderne manier zelf ontdekken hoe leuk memory kan zijn. Je peuter wordt gestimuleerd door de vrolijke diertjes en leuke animaties en traint zo al onbewust het geheugen op een leuke manier. Altijd en overal kan je kind nu memory spelen zonder dat er kaartjes verloren gaan en zonder dat je dure spelletjes moet betalen. Ideaal voor in de wachtzaal, in de auto of op elk moment dat je peuter nood heeft aan een leuk en rustig momentje waar hij even alleen kan spelen.

 
 
 

Kleuter Puzzels!

Alle kinderen die graag puzzelen zullen deze app geweldig vinden! Het theme van deze App is dieren! Een combinatie van leren en spelen maakt van deze puzzel een klassieker met een moderne twist. Je kind kan zich rustig alleen bezig houden terwijl jij kookt, op een druk feestje of net voor het slapengaan als rustmomentje. Omdat je peuter of kind deze puzzels alleen kan maken leert het om op zichzelf te spelen. Maar ook met andere kinderen samenwerken om de puzzel te maken is mogelijk!